Succesverhalen & Testimonials


Esmée 24 jaar, studente Voeding en Diëtetiek en gever van een workshop over voeding

Ik ben een studente van de Hogeschool van Amsterdam en ik ben in contact gekomen met Re-Boost door BOOT, de kenniswinkel in Amsterdam Zuidoost. Ik heb een interventie bij Re-Boost uitgevoerd met als doel een positieve verandering te bewerkstelligen in het voedingsgedrag en voedingspatroon van de jongvolwassenen. Ik heb een hele fijne ervaring overgehouden aan mijn stage bij Re-Boost. Ik werd met open armen ontvangen en kreeg de mogelijkheid om mezelf te ontwikkelen en daarbij de organisatie te helpen op het gebied van voeding. Re-Boost is een organisatie welke ik zeker zou aanraden aan andere stagiaires, maar natuurlijk ook aan jongvolwassenen die hulp kunnen gebruiken in het ontwikkelen van de eigen competenties en vaardigheden!

Samen wordt er gewerkt aan een mooie toekomst. Dit is zeker waardevol!

Testimonal Anouk, deelnemer van de Coaching programma De Booster

Bij deze mijn testimonial: In oktober 2020 ben ik met het Booster-programma van Re-Boost begonnen en had ik coaching gesprekken met Renata. Ik ben niet echt een prater, ik hou liever dingen voor mezelf. Toch had ik een gegeven moment het gevoel dat ik met iemand in gesprek wilde. Ik was op zoek naar iemand die naar mij luisterde en vanuit een ander perspectief dingen kon bekijken. Bij Re-Boost voelde ik een vertrouwd gevoel, ik kon mezelf zijn en mijn verhaal doen, zonder veroordeeld te worden. In die paar maanden dat ik coaching gesprekken heb gehad, merk ik echt dat ik situaties anders ben gaan bekijken. Mijn coach Renata gaf mij opdrachten, waar ik wekelijks mee aan de slag ging. Ik realiseer me dat veranderingen niet binnen één dag kunnen worden gerealiseerd, maar dat je stap voor stap naar je doel werkt. In die paar maanden kan ik oprecht zeggen dat ik uit mijn comfortzone ben gestapt! Ik ben nog lang niet waar ik wil zijn, maar ik ben tevreden over de stappen die ik tot nu toe heb genomen!

Ik heb een hele positieve ervaring met Stichting Re-Boost. Ik werk al bijna twee jaar samen met hun. Het zij om projecten voor mijn studie uit te voeren of voor de organisatie taakjes uit te voeren, bijvoorbeeld filmpje editen. Daarnaast heb ik als deelnemer hele leerzame workshoppen bijgewoond.

Wat Re-Boost Uniek maakt is dat er oprechte persoonlijke coaching plaatsvindt, het is in tegenstelling tot vele grotere organisaties veel toegankelijker en als deelnemer heb je ook sneller het gevoel dat je serieus wordt genomen. Je krijgt namelijk veel ruimte en begeleiding om te werken aan je eigen competenties. Er is geen deadline aan het ontwikkelen van jezelf, dat maakt hun sterk in wat zij doen.

Ik raad Re-Boost 100% zeker aan bij andere jongeren en leeftijdsgenoten die opzoek zijn naar hands-on coaching.

Met vriendelijke groet,

Shiwani


Bij Re-Boost leer je niet alleen je talenten te ontdekken maar je leert ook je persoonlijk te.ontwikkelen.

Yvonne

Met Re-Boost is het mijn doel zoveel mogelijk jongeren te inspireren en leren om een betere versie van henzelf te zijn.

Nina

Re-Boost betekent voor mij zelfontwikkeling en het uitbreiden van mijn talenten en kunnen door middel van projecten en evenementen waar ik aan mee mag werken.

Abby


Door het geven van de workshop is mijn timemanagment verbeterd.

Shanice

Ik nam altijd een stapje terug en door het bijwonen van de activiteiten is dit veel minder geworden en durf ik meer op de voorgrond te stappen.

Deelnemer

Wat mij het meest is bijgebleven, is dat het heel belangrijk is om het effect van iemands gedrag op jou te benoemen.

Deelnemer


Re-Boost is als een sportschool voor je mind, je gebruik het om jezelf te trainen. Voor de wedstrijd en de wedstrijd is jouw leven.

Dalmar, deelnemer

Re-Boost denkt out of de box en dat past bij mij ik ben uniek en hun coaching is gericht op ieders uniekheid.

Janis, deelnemer

Re-boost helpt mij vooruit in waar ik tegenaan loop. Bij Re-Boost kan ik mijn competenties versterken die elders niet kan en verder bruikbaar is voor mijn leven

Wieraj, deelnemer


Ayana, deelnemer

Het eerste contact dat ik had met Re-Boost was bij het zien van de Re-Boost Road-trip poster. Dit leek mij heel leuk te doen met twee vriendinnen van mij die zich hier ook voor hadden opgegeven. Wegens mij schoolrooster moest ik deze trip helaas overslaan. Paar maanden later stuurde mijn vriendin Janis een poster over een nieuw project binnen Re-Boost: Renata Got Talentz/Urban Talentz. Het ging over het ontwikkelen en nagaan van je talenten met de benodigde begeleiding en coaching. Ik greep deze kans met beide handen en paar maanden later zat ik bij Re-Boost waar ik de cursussen nog met veel plezier bijwoon.

Bij Re-Boost heb ik veel bijzondere en talentvolle mensen ontmoet waaronder Youssef. Youssef is sinds kort begonnen met zijn eigen gamersblog. Een heel leuk initiatief natuurlijk! In de groepsapp vroeg hij of iemand verstand had van het ontwerpen van logo’s. In mijn vrije tijd hou ik ervan om onder andere te illustreren en na een lange pauze heb ik het digitaal ontwerpen weer opgepakt. Dit leek mij de ideale kans om naast een cursusgenoot te helpen ook mijzelf uit te dagen op het gebied van ontwerpen. In plaats van te illustreren wat ik zelf wil, een keer ook iets in ‘opdracht’ doen.

Zelf heb ik ook affiniteit met videogames dus dit leek mij een heel leuk onderwerp waarmee wij beiden plezier aan hebben, maar ook profijt. Ik heb een hele leuke opdracht over een onderwerp waar ik van hou en kan oefenen met designs. Hopelijk kan ik Youssef verblijden met een mooi logo waar hij trots op kan zijn!

Ik kijk uit naar onze samenwerking en het eindresultaat. Ook ben ik heel dankbaar naar Re-Boost toe dat wij door dit project elkaar hebben ontmoet en natuurlijk op deze manier ook samen kunnen groeien.

Er zijn verschillende manieren om Re-Boost te supporten. Wordt vrijwilliger of bestuurslid, deel en like hun posts of koop een product of dienst bij Re-Boost. Maar juist door te doneren of te sponsoren kunnen zij jongvolwassenen blijven helpen op de gebieden waar ze vastlopen. Ga naar Re-Boost.org en ontdek hoe jij je leven en dat van anderen een positieve boost kan geven.

Cindy

Youssef, deelnemer

Sinds mei ben ik bezig om faam te maken als online ondernemer. De koers die ik nu moet ervaren is bikkelhard het vergt veelal geduld, vertrouwen en doorzettingsvermogen.

Eind april heb ik Cindy leren kennen, niet wetend wat Cindy na mate van tijd impact op mij zou hebben, zij gaf mij als advies mee “jij Youssef moet iets in de online wereld gaan” ik zo van waarom zou ik. Ik had hele andere denkwijze toentertijd en werkte destijds full time bij de Albert Heijn. Het werk dat ik daar deed verrichten, beviel mij in het begin wel en ik ging met plezier naar het werk totdat ik de ene tegenslag na de andere kreeg. Collega’s die achter je rug om praten, je zwart proberen te maken, terwijl ze weten welke kwaliteiten ik had.

Het erge van dit alles is, dat de manager die ik eerst zo vertrouwde, probeerde mij belachelijk te maken, voordat hij overgeplaatst zou doen worden naar een filiaal in Amsterdam west. Volgens hem was ik een waardeloze jongen, die niks waard was.

De beloftes die hij deed, verbrak hij. En ik die o zo mijn zijn best deed, offers maakte, dagelijks van 7 tot 16 werkte, tot 2x 94% behaalde voor de hygiëne controles en alle tijde mijn best deed, kreeg het ene na het andere te verduren.

Naarmate de tijd begon mijn motivatie omlaag te gaan en ik kwam tot de conclusie dat ik een persoon ben die ervan houdt om de leiding te nemen, ik ben iemand die wat positiefs in de maatschappij wilt brengen.

Ik heb een zwaar verleden achter mijn rug men door mensen die mij belachelijk wilde maken, mensen die mij hebben vernederd, mensen die mij hebben onderschat. Ik kwam tot de conclusie Cindy heeft gelijk focus jij “Youssef” op het goede wees omringt met de mensen die jou omhoog proberen te helpen.

Wat heb ik aan mensen die jouw constant omlaag proberen te werken, zie jij die ene auto die jij voor ogen hebt die o zo mooie Mercedes jij kan dat in de toekomst in cha allah permitteren focus op je doelen, de wensen die jij voor ogen hebt, wetend dat het pad dat erop zal volgen loodzwaar zal zijn, ik weet dat waar een wil is ook een weg is.

Na al die nare ervaringen binnen Albert Heijn. Ben ik tot het besluit genomen om per direct ontslag te nemen na 1 september 2020. Ik had toevallig voldoende vakantie uren opgespaard om tot die tijd doorbetaald te krijgen. De risico die ik nam was moeilijk wetend ik de maandelijkse 1600,- zou missen de komende maanden en dusminder zou verdienen.

Soms moeten wij risico’s in dit leven nemen om te komen waar wij willen staan. De periode bij de Albert Heijn kan ik niet alleen beschouwen als negatieve ervaring, ik heb er vrienden aan overgehouden bij wie ik een band heb gekregen. Ik heb verschillende lessen binnen het werk opgedaan en geleerd hoe je met bepaalde situaties moet omgaan.

Ik heb stappen genomen waarvan ik mijn twijfels had of ik het überhaupt kon. Alhamdoulilah heb ik bepaalde moeilijkheden overwonnen. Het heeft mij gevormd tot de persoon die ik nu ben.

Nadat ik niet meer werkte bij de Albert Heijn heb ik mij geheel gefocust op mijn eigen visie die ik vóór ogen heb. Naambekendheid krijgen voor mijn onderneming waarmee ik de afgelopen weken hard aan de bak mee ging genaamd gamewereldblog.nl. Gamewereldblog.nl is een gamersplatform waarbij je de laatste gamers nieuws kunt terug vinden.

Mijn site had nog geen officiële logo dus bedacht ik, er zal vast wel iemand binnen Re-Boost zijn die mij eventueel zou kunnen helpen met het creëren van een logo. Ik stuurde een appje om hulp in te schakelen. 10 minuten later kreeg ik een privé appje van Ayana met de hulp die zij mij wilde aanbieden.

Een weekje later stuurde Ayana mij de eerste schets, die zag er op de eerste ooghoek schitterend uit. Ayana is nu vol bezig om mijn logo af te ronden. Ayana ben ik dankbaar voor de hulp die zei mij deed aanbieden.

Uiteraard zal ik de mensen ook bedanken die mij vanaf day one hebben support, zonder hen had ik niet de power gekend waar ik wil staan.

Yuk-kem, deelnemer

Mijn eerste indruk was geweldig, ik had van te voren al een goed gevoel. Ik ben door Cherry gebracht voor vocal lessen. Zonder verwachtingen op de dag had ik al een goed gevoel en dat ik moet gaan ondanks wat er ook gebeurt was me ook gelukt.

Toen ik aan kwam, was ik een beetje nerveus maar omdat ik doelgericht ben, wist ik hoe ik het onder control moest houden. Ik ging gesprek aan met Renata waardoor ik me best wel kon uiten en even daarbij ging huilen omdat ik me zo onbegrijpelijk voelde maar kon mezelf toch uiten. Mijn doel bij Re-Boost is om mijn focus volledig op mij te richten en meer stabiliteit aan mezelf bieden. En een plek waar ik me craft kan masteren en me inner spiritualiteit kan uiten ook om zelf rust zelf ontwikkeling en me eigen groei in te kunnen zien.

Mijn eerste vocal les ging goed bij mij gevoel. Ik liet meer zien dan dat ik in had en ben ook ongetwijfeld uit me comfortzone gegaan. Ik heb meegeholpen bij de vocal lessen en vond het heel erg leuk. Ik pas er meer bij dan dat ik had verwacht omdat ik heel creatief ben en ambitie heb, blijf ik doelgericht. Hopelijk zit ik over 6 maanden veel verder en ik weet ik zal zeker trots zijn op mijn groei vooral door de steun die ik krijg bij Re-Boost van iedereen die ik tot nu heb leren kennen en een beetje van mezelf mee mocht delen.


Contact

 
 

Contactgegevens

Stichting Re-Boost
Hettenheuvelweg 16
1101 BN AMSTERDAM
06-87014028

info@re-boost.org

KvK-nummer 62719327

Volg ons op Social media

 

RSIN 854930553